ISPRAĆAJ MATURANATA I DIPLOMANATA

Svake godine Fondacija Proljeće ispraća generacije učenika i studenata, i tako postajemo ponosni na naše mlade generacije. Ove godine ispratili smo generaciju učenika i studenata 2014./18.

Jedina snaga ove naše zemlje jeste u mladim naraštajima, a koliko snage pojedinci imaju, pokazuju i certifikati koje je Fondacija dodijelila svojim najuspješnijim volenterima i tekućoj akademskoj godini.

Kako to inače i radimo pored volontiranja ipak akcenat stavljamo na učenje, a najuspješnijim učenicima i studentima također su uručeni certifikati. Teško je bilo odlučiti koga nagraditi a koga ne, jer je u kategoriji studenata s prosjekom 10, pobijedio onaj ko je imao više 10-ki u svojoj index kolekciji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ipak centralna svečanost je bila ispraćaj naših maturanata i diplomanata, koji su pokazali se kao veoma uspješni studenti i srednjoškolci. Na kraju svečanosti kao šlag na tortu uslijedilo je zajedničko druženje u postorijama Fondacije.

Još jednom se zahvaljujemo našim maturantima i diplomantima što su učestvovali u kreiranju jedne pozitivne priče. A posebno hvala prijateljima i roditeljima koji su nam ukazali svoje povjerenje i bili uz nas u svakom trenutku.

GRADIMO  BOLJE  DRUŠTVO !!!

Pogledajte još